• 3530 Miskolc, Déryné utca 4.

Feketéné Elise vagyok, mentál - masszőr.

„A test és a lélek gyógyítója.”

Holisztikus élettervezési és életvezetési tanácsadó

Mottóm

„Idő és rendszeresség a siker kulcsa.”

Küldetésem

Mentális és fizikai jólétünk alapja a feszültségek megszüntetése életünk valamennyi szintjén.

Feketéné Elise

Mentálhigiénés és Abduktív Pszichológiai szakemberként megtapasztaltam, hogy a boldogsághoz néha egy kevés is elég. Néha egyetlen egy óra én idő is át tudja rendezni az életünket.

Mert a masszázs szelíden rávezet arra, hogy a fejünkben kevergő gondokat, bajokat letéve az “itt és a most-ra helyezd a hangsúlyt, ahol Te vagy a fontos, ez a Te időd. Ez a gyógyító kikapcsolódás lehetőséget ad az elmének egy kis pihenésre, erőgyűjtésre, és képessé tesz arra, hogy életedet más szemszögből nézd és lásd. A mély relaxáció kellemes élménye megújult lelkesedéssel és céltudatossággal tölt fel. Felvillanyozó és egyben békés érzés, melyet gyakran relaxált éberségnek neveznek és amely nyugodtabb, minőségibb mát és holnapot biztosít, megnövekedett energiát és életerőt eredményez. Mivel jótékony hatásai a kezelés után is megmaradnak.

Miért én?

Soha senkit nem akarhatok megváltoztatni, megmenteni, vagy „jobbá tenni” az életét, egy dolgot tehetek: segíthetek, utat mutathatok annak, aki kéri, hogy megtalálja ÖNMAGÁT, saját útját a boldogsághoz és az egészséghez.

Köszönöm, hogy meglátogattad oldalamat! Kellemes Napot Kívánok!

Feketéné Elise